'Friends'-acteur verwijdert hatelijke opmerkingen over Keanu Reeves

'Friends'-acteur verwijdert hatelijke opmerkingen over Keanu Reeves

Matthew Perry heeft er spijt van.

Keanu Reeves staat bekend als een van de aardigste en liefste mannen actief in Hollywood. Er is dan ook geen enkel filmtalent die iets slechts over hem kan zeggen. Althans, er is wel een acteur, maar die heeft nu spijt van zijn negatieve commentaren over Reeves.

Het gaat hier om Matthew Perry, voornamelijk bekend van zijn rol in de iconische serie Friends. Vorig jaar bracht hij zijn autobiografie uit, maar het was vooral een kort passage dat de aandacht trok van menig lezer.



Kritiek
In zijn boek, genaamd Friends, Lovers, and the Big Terrible Thing, staat: "Hoe kan het dat originele denkers zoals River Phoenix en Heath Ledger sterven, maar Keanu Reeves wel nog leeft?"

Reeves heeft er zelf niet op gereageerd, als is er nooit sprake geweest van een ruzie tussen de twee acteurs. Wel vonden de nodige mensen dit niet kunnen. Er was, en is dan nog ook steeds, de nodige kritiek op het boek van Perry.

Gevolgen
Perry reageerde hier zelf enige tijd geleden al op: "Ik heb gewoon willekeurig een naam uitgekozen. Dat was dom van me. Ik had gewoon mijn eigen naam moeten gebruiken".

Dit was echter niet genoeg, en de kritiek bleef aanhouden. Perry heeft nu dan ook laten weten dat wanneer zijn boek opnieuw geprint zal worden dit deel uit toekomstige edities gehaald zal worden.

Zo zegt Perry nu: "Het was een stomme actie, en ook gemeen van me. Het zal vanaf nu dan ook niet meer in mijn boek staan. Ik verontschuldig me hiervoor. Mocht ik Keanu nog eens tegen het lijf lopen, dan zal ik me ook tegenover hem verontschuldigen. Het was een lompe actie".

NieuwsFilm

meest populair