Zo ontzettend rijk is Anya Taylor-Joy uit de nieuwe 'Mad Max'-film

Zo ontzettend rijk is Anya Taylor-Joy uit de nieuwe 'Mad Max'-film

De actrice is van Engelse en Argentijnse afkomst

Anya Taylor-Joy is een actrice en stemactrice van Amerikaanse, Engels en Argentijnse afkomst. Haar doorbraak kwam met de film The Witch en de Netflix-serie The Queen's Gambit.

Anya heeft al veel nominaties mogen ontvangen. De nu 27-jarige actrice heeft een nettowaarde van 7 miljoen Amerikaanse dollars. Anya Taylor-Joy is dus best wel rijk.

Hoe het begon
In 1996 is Anya Taylor-Joy geboren in Miami, Amerika. Zij groeide deels op in Argentinië en in Groot-Brittannië. Ze werd gepest en maakte haar middelbare school in Londen niet af. Ze ging acteren en was in 2015 te zien in The Witch.

Vele films volgen, waaronder grotere films als Split, Glass en Emma. Ook volgen films als The Northman en Mad Max: Fury Road. Anya is ook te zien in series als The Queen's Gambit en verleent haar stem aan onder meer Super Mario Movie.

Meer vermogen
Anya is het gezicht van merken als Viktor & Rolf, Dior en Tiffany & Co. Meer over haar vermogen staat hier in het artikel van Celebrity Networth. Hieronder volgt een Instagram-bericht over haar nieuwste film.



NieuwsFilm

meest populair