Scarlett Johansson over 'The Avengers': "Een groot worstenfestijn"

Scarlett Johansson over 'The Avengers': "Een groot worstenfestijn"

Er waren wel heel erg weinig vrouwen op de filmset

Scarlett Johansson had van de week een opvallend gesprek over haar samenwerking met collega Gwyneth Paltrow. Beiden weerlegden een hardnekkig gerucht over de Marvel-film Iron Man 2.

Beide actrices hadden een gezellig gesprek in de GOOP podcast van Gwyneth Paltrow. Maar volgens de media zouden beiden sterren een hekel aan elkaar hebben gehad op de filmset. Dat bleek niet waar en Gwyneth benadrukte: "Ik vond het heerlijk eindelijk een andere vrouw bij de filmopnamen te hebben."

Worstenfestijn
Scarlett die de heldin Black Widow speelde, zei tegen Gwyneth die de assistente Pepper Potts speelde: "Je was zo lief voor mij. Ik was nieuw en als de dood op de set, want deze rol was ver uit mijn comfort zone. En jij had al goed contact met iedereen."

Scarlett vervolgde: "Toen ik daarna The Avengers deed, snapte ik wat jij bedoelde. Ik was één van de weinige vrouwen daar. Het leek wel een groot worstenfestijn."

Blockbusters
Beiden vertelden daarna dat zij het erg interessant vonden in zulke blockbusters te spelen. Normaal zijn hun films ietsje kleiner. Het is dus een mooie ervaring om zulke grote films met een 'mega fan base' mee te maken.

Meer staat hier in het artikel van LAD Bible. In onderstaand YouTube-video van CBN wordt meer verteld.



NieuwsFilm

meest populair