Batman-acteur Christian Bale over zijn vrouw: "Ze is angstaanjagend"

Batman-acteur Christian Bale over zijn vrouw: "Ze is angstaanjagend"

Hij leerde haar al meer dan 20 jaar geleden via een collega kennen.

Sommige sterren vinden hun grote liefde rond de filmset. Dat was tenminste het geval bij Christian Bale. De acteur is al meer dan 20 jaar samen met zijn vrouw, Sibi Blazic.

Sibi was destijds de personal assistant van Winona Ryder, de actrice uit Stranger Things. Sibi en Christian leerden elkaar kennen bij een barbecue die Winona organiseerde. En Winona en Christian hadden daarvoor al samengewerkt aan de film Little Women.

Personal assistant
Christian waardeert Sibi enorm en volgt vaak haar adviezen op. Want anders zou hij zonder werk zitten, grapt hij soms. Naast personal assistant is Sibi ook model, make up artist en stuntvrouw.

Daarover vertelde Christian Bale: "Mijn vrouw was een stunt driver in The Batman. Zij reed in één van die politieauto's die mij achtervolgden. Zij kan 180s doen en stunts, enzo. Mijn vrouw is angstaanjagend. Ik ben bang voor haar."

Relatie buiten media
Het stel houdt hun relatie zo veel mogelijk buiten de media. In het jaar 2000 trouwden zij stiekem in Las Vegas. Samen hebben zij een dochter en een zoon.

Christian laat bij interviews weleens vallen dat hij trots en blij is met zijn gezin. En dat hij moeilijke filmkarakters alleen pakken kan door het begrip van zijn vrouw.

Meer over karakters
Meer staat hier in het artikel van People. In onderstaande YouTube-video van GQ vertelt Christian Bale meer over zijn karakters.



NieuwsFilm

meest populair