Dit Aerosmith-lid liet zijn dochter in de steek die nu Hollywood verovert

Dit Aerosmith-lid liet zijn dochter in de steek die nu Hollywood verovert

"Ik probeer dat een plekje te geven"

Minka Kelly, de 42-jarige actrice uit de populaire serie Euphoria en de film The Beach House, raakt steeds bekender in de filmindustrie. Dat gaat niet zonder slag of stoot.

En gek genoeg komt dat door een vader die zij in haar jeugd eigenlijk niet heeft meegemaakt. De vader van Minka Kelly, Rick Dufay, is namelijk de beroemde gitarist van Aerosmith.

Hij zorgde voor haar
Hij had een knipperlichtrelatie met Minka's moeder en tourde in de jaren 80 rond met de band. Minka zag hem amper, terwijl het regelmatig botste met haar moeder. Haar moeder is een stripper en een drugsverslaafde, al zorgde zij naar beste kunnen voor haar dochter.

Minka verhuisde naar Los Angeles en kwam zo weer in contact met Rick Dufay. Ze woonde een tijdje bij hem. Rick zorgde voor haar, regelde een goede therapeut en maakte haar wegwijs in LA.

Andere tieners helpen
Minka zegt nu in haar nieuwe memoires Tell Me Everything dat zij graag andere tieners wil helpen met haar moeilijke jeugd: "Ik probeer het een plekje te geven. Hij is zo wijs en zo lief. En ik houd heel veel van hem. Ik denk dat ik hem nu meer nodig heb dan vroeger."

Meer staat hier in het artikel van People. In onderstaand YouTube-video van People vertelt Minka meer.



NieuwsFilm

meest populair