3 dikke aanraders op HBO Max die je niet mag missen

3 dikke aanraders op HBO Max die je niet mag missen

Ontdek ook het aanbod van deze streamingdienst.

HBO Max is een van de jongste streamingdiensten in Nederland. Op dit platform is volop leuke content te vinden. FilmTotaal heeft het aanbod vandaag voor je doorgenomen en drie films voor je uitgezocht die je absoluut een keer gezien moet hebben.

Ready Player One (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Steven Spielberg | Cast: Tye Sheridan, Olivia Cooke, Ben Mendelsohn, e.a. | Kijk direct
De overleden oprichter van de populaire virtuele wereld OASIS heeft precies achtergelaten hoe zijn opvolger gevonden moet worden. Er wordt een competitie uitgeschreven waarbij geïnteresseerden meerdere wedstrijden moeten spelen. Wade Watts, in het dagelijks leven woonachtig in een sloppenwijk is, besluit ook een poging te wagen.



Samba (2014)
Bekijk de afbeeldingRegie: Olivier Nakache en Eric Toledano | Cast: Omar Sy, Charlotte Gainsbourg, Tahar Rahim, e.a. | Kijk direct
De Senegalese Samba woont al tien jaar in Frankrijk en probeert rond te komen van allerlei bijbaantjes. Hij hoopte een werkvergunning te krijgen, maar dreigt nu te worden uitgezet. Samba raakt bevriend met Alice, een ambtenaar die haar leven probeert op te pakken na een burn-out. Zij belooft hem te helpen.



Teen Titans GO! To the Movies (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Aaron Horvath en Peter Rida Michail | Cast: Scott Menville, Greg Cipes, Tara Strong, e.a. | Kijk direct
De Teen Titans voelen zich buitengesloten van de superheldenfilmrage. Teamcaptain Robin is vastberaden om hier verandering in te brengen: het is tijd dat de Teen Titans een eigen Hollywoodfilm krijgen. Superschurk Slade gooit echter roet in het eten. Hij wist de groep drastisch te misleiden en is er nu op uit om de macht op aarde over te nemen.



NieuwsFilm

meest populair