Komt Quentin Tarantino binnenkort al met nieuwe film?

Komt Quentin Tarantino binnenkort al met nieuwe film?

Op Cannes komt hij met een verassing.

Enige tijd geleden kregen we eindelijk te horen wat de laatste film van de geliefde Quentin Tarantino zal zijn. Het gaat hier om The Movie Critic. Ondanks het feit dat hij hier nog aan moet beginnen, komt er nu wel merkwaardig nieuws over Tarantino naar buiten.

De regisseur zal namelijk de eregast van zijn de Directors Fortnight tijdens het Cannes Film Festival van dit jaar. Volgens meerdere rapporten zal Tarantino daar een 'geheime vertoning' presenteren aan de aanwezige gasten.

Wat dan
Helaas is het niet echt duidelijk wat dit inhoudt. Tarantino wil zich hier namelijk niet over uitlaten, maar zei enkel en alleen dat hij van plan is op de laatste dag van het Cannes festival hoge ogen te gooien.

Op dit moment kunnen we dus alleen maar speculeren wat de filmmaker hier precies mee bedoelt, al zal meer informatie ongetwijfeld snel volgen. Het festival vindt namelijk volgende maand plaats, dus dan zullen we er wel meer over te horen krijgen.

Laatste film
De verwachting is dat Tarantino enkele details zal delen van zijn tiende film, The Movie Critic. Meerdere grote filmwebsites lieten weten dat dit verhaal zich af zal spelen in het Los Angeles eind jaren '70 met een vrouwelijke hoofdrolspeler.

Sommigen verwachten dat de film draait om de geliefde filmcritici Pauline Kael, maar dit ontkende Tarantino zelf. Waarschijnlijk zullen details snel volgen na deze 'geheime vertoning' op het Cannes festival.

NieuwsFilm

meest populair