Neppe Chantal Janzen op nieuwe Insta-foto: Maar is ze zo mooier?

Neppe Chantal Janzen op nieuwe Insta-foto: Maar is ze zo mooier?

Zij vindt zelf van niet.

Het komt wel vaker dat menig bekendheid kiekjes post op sociale media. Geliefde BN'ers, zoals o.a. Katja Schuurman, Yolante Cabau en Chantal Janzen, doen dit ook graag. Nu deelt laatstgenoemde weer eens een foto.

De 43-jarige Janzen zit niet stil. Ze is vaak op televisie te zien als presentatrice van de nodige programma's zoals Beat The Champions, maar acteert ook. Zo was ze o.a. te zien in de serie Divorce en de film Het Geheim. Daar blijft het echter niet bij.

&C
Janzen heeft ook haar eigen lifestylemerk, genaamd &C (oftewel 'And See'). Het is niet zo heel gek dus dat zij weer eens op de voorkrant pronkt van haar eigen magazine. Althans, is dit wel echt Janzen zelf?

Deze editie gaat namelijk over Artificial Intelligence, waar de laatste paar maanden steeds meer over te doen is. Vandaag de dag kan AI al heel wat dingen doen, maar niet iedereen is hier een fan van. Janzen hoort bij die groep mensen die het maar niks vinden.

Reactie
Zo schrijft ze over deze uitgave van het blad: "Ons nieuwe nummer, waarin we als onderwerp hebben: Artificial Intelligence, kunstmatige intelligentie, en we hierdoor steeds minder zelf hoeven te doen en mij dat helemaal niks lijkt".

"Artificial intelligence, kunstmatig intelligentie dus. Uitbesteden, steeds minder zelf doen, zoals door ChatGTP al je teksten laten schrijven, of zelf niet eens meer poseren voor een foto, ik vind het maar niks". Vind jij de neppe Janzen ook niks of ziet de AI van de BN'er er toch best goed uit?

Oordeel zelf maar met de onderstaande kiekjes.



NieuwsFilm

meest populair