Prachtige dochter van Sylvester Stallone krijgt Sly op de kast

Prachtige dochter van Sylvester Stallone krijgt Sly op de kast

Soms is een 'prank' geen grapje.

Sylvester Stallone heeft drie prachtige dochters uit zijn huwelijk met Jennifer Flavin. De ster uit Rocky is een betrokken vader en coach. De dames zijn dol op hem en soms pranken zij elkaar over en weer.

Sylvester nam onderstaande TikTok-grap in alle ernst serieus. De nare voicemail die zijn dochter Sistine hem laat horen, tergt hem dan ook zo dat hij rood aanloopt. Uiteindelijk loopt hij naar de telefoon toe om te kijken van wie het is en stopt de opname.

TikTok-trend
De 24-jarige dochter Sistine maakte gebruik van een oude opname die al jaren op internet circuleert. De beller, ene Dimitri, vertelt dat hij geïnteresseerd is in haar en dat hij haar deadlines stelt omdat hij niet van spelletjes houdt. Ook vertelt de 'stalker' dat hij een prima jongen is die goed is in bed.

Op TikTok is deze voicemail 'trending' om anderen te waarschuwen voor zulke afspraakjes. En natuurlijk om reacties van anderen te filmen. Het gezicht van Jennifer spreekt boekdelen, van ontzetting tot gelach. Sylvester luistert stijfjes en bezorgd. Volgens een volger ontwaakt zijn alterego 'Rambo'.

Meer staat hier in het artikel van Insider. De Tiktok-video met de prank staat hieronder.

@sistinestallonee

💀💀💀

♬ Dimitri_drekristina - blackmagiccakery


NieuwsFilm

meest populair