"Iedereen mag Reese Witherspoon op de knietjes bedanken"

"Iedereen mag Reese Witherspoon op de knietjes bedanken"

Jennifer heeft het tegenwoordig druk met acteren en produceren.

Jennifer Garner gaat al 30 jaar mee in de filmindustrie. De laatste jaren treedt zij naast actrice ook op als producer voor films als Yes Day en de nog uit te brengen film Family Leave.

Haar nieuwe streaming-serie The Last Thing He Told Me produceert zij samen met Reese Witherspoon. Ook wordt het verhaal door vrouwelijke regisseurs gemaakt. Reese heeft een erg lucratieve productiemaatschappij, genaamd Hello Sunshine. Reese gaf dat voorbeeld aan anderen.

Produceren en meedenken
Jennifer vertelt: "Dat produceren en meedenken komt eigenlijk door Reese. Ze zei dat niemand de moeite zal nemen om iets te schrijven voor een vrouw van 50 jaar. Die verhalen moet je zelf creëren."

Ook zegt Jennifer: "Het co-produceren is een logisch vervolg, als je als actrice al zo lang meedraait in de filmindustrie. Je snapt dat deel door je ervaring. Alle vrouwen in Hollywood hebben die verandering in mindset aan Reese te danken."

Meer staat hier in het artikel van The Hollywood Reporter. Jennifer deelt hieronder een Instagram-bericht van de première van haar serie.



NieuwsFilm

meest populair