'Mortal Kombat 2' krijgt 4 superbrute nieuwe bad guys

'Mortal Kombat 2' krijgt 4 superbrute nieuwe bad guys

Mortal Kombat 2 belooft op alle fronten groter en bruter te worden dan zijn voorganger.

Als we That Hashtag Show moeten geloven krijgt actie-sequel Mortal Kombat 2 er wel vier brute vijanden uit de games bij.

Bekende namen
Volgens de podcast, die het met hun geruchten vaak bij het goede eind heeft, gaan we de personages Shao Kahn, Baraka, Quan Chi en Sindel zien in het vervolg. Met name Kahn en Baraka zouden bij het plot van de film betrokken zijn.

Natuurlijk weten we nog niet of dit allemaal klopt, maar gezien het feit dat de opnames al in juni gaan beginnen, is het niet zo vreemd dat er al details over het verhaal en de personages worden gelekt.

Eerder gingen er al geruchten dat Mortal Kombat 2 ook het debuut betekent voor Kitana, die wraak wil nemen op Shao Kahn, de moordenaar van haar vader King Jerrod en verantwoordelijk is voor het corrumperen van haar moeder Sindel.

De ultieme MK-film?
Scenarist Jeremy Slater heeft eerder laten weten dat ze er alles aan doen om hetgene dat werkte aan de eerste Mortal Kombat nog beter te maken en alles wat niet werkte recht te zetten. Daarnaast heeft ook acteur Lewis Tan laten weten dat de film op alle fronten veel groter gaat worden.

Mortal Kombat 2, opnieuw geregisseerd door Simon McQuoid, heeft nog geen releasedatum.



NieuwsFilm

meest populair