'Ant-Man 3'-regisseur verklaart deze controversiële recasting

'Ant-Man 3'-regisseur verklaart deze controversiële recasting

Waarom werd deze actrice vervangen?

Ant-Man & The Wasp: Quantumania introduceerde Kathryn Newton als de nieuwe Cassie Lang, de dochter van Scott Lang/Ant-Man. De rol werd door Emma Fuhrmann vertolkt in Avengers: Endgame en fans waren niet blij met de recast in Quantumania. De regisseur verklaart de keuze nu.

Verklaring
Regisseur Peyton Reed vertelde tijdens zijn audiocommentaar van de film wat de achterliggende reden is dat Newton nu de rol speelt:

"We hebben zojuist onze nu 18-jarige Cassie Lang voorgesteld. Kathryn Newton natuurlijk, een acteur die ik al heel lang bewonder."

"En toen we het over Cassie hadden in deze film, is ze vijf jaar ouder geworden sinds de gebeurtenissen in Ant-Man and the Wasp. En ik wilde iemand in die rol die echt Paul Rudd bij kon houden en niet in het stof zou blijven zitten."

Toekomst
Of Newton nou echt zoveel geschikter was voor de rol, blijft natuurlijk een mening. We gaan hoe dan ook weer terugzien in toekomstige MCU-films. Met de introductie van andere jongere helden zoals Kate Bishop (Hailee Steinfeld), Riri Williams (Dominique Thorne) America Chavez (Xochitl Gomez), lijkt een project waar deze personages samenkomen niet zo gek.



NieuwsFilm

meest populair