Regisseur Edgar Wright baalt: "Ik zou alles opnieuw doen"

Regisseur Edgar Wright baalt: "Ik zou alles opnieuw doen"

Hij leerde een wijze les en deelt dat met zijn volgers op Instagram

De regisseur Edgar Wright deelt een wijze les en pijnlijke herinnering hieronder op zijn Instagram. Hij meldt dat hij zeven jaar geleden een intense scene schoot voor Baby Driver. En daardoor een kans miste die hij nooit meer goed kan maken - en de les die hij leerde.

De regisseur vertelde dat hij onverwachts een concertkaartje cadeau kreeg van Eiza Gonzalez. De actrice wist dat Edgar eerdaags jarig zou zijn en dik fan was van Prince. De show was diezelfde avond. Een superlief gebaar.

Allerlaatste show
Toch besloot Edgard de show over te slaan, want hij was erg moe en er lag veel werk. Een deel van de cast en crew ging en had een heerlijke tijd. Edgar schrijft bij zijn bericht: "Ik miste de allerlaatste show die Prince ooit zou geven. Prince overleed een paar dagen later."

Hij zegt over zijn gemiste kans: "Als ik alles opnieuw zou mogen doen, zou ik zijn laatste show hebben gekozen en voor de moeheid daarna. Gelukkig had ik hem al een keertje zien optreden. Maar zeg altijd 'ja'. Ik mis mijn crew en ik mis Prince."



NieuwsFilm

meest populair