Actrice Hilary Swank in 'evakostuum' op mooie foto op Instagram

Actrice Hilary Swank in 'evakostuum' op mooie foto op Instagram

Volledig uit de kleren en ze is aardig trots.

Hilary Swank was eind jaren negentig, begin 2000, een van de grootste namen in Hollywood. Zo wist de actrice hoge ogen te gooien in films als o.a. Boys Don't Cry, Million Dollar Baby en P.S. I Love You. Swank zal zich nu eerst even willen focussen op iets anders.

We horen de laatste jaren behoorlijk veel minder van de actrice. Hoewel ze nog af en toe wel rollen weet te bemachtigen, gaat het hier vaak om kleinere films of televisieseries. Een van de redenen waarom we haar wat minder zien is omdat ze net bevallen is.

Familie
De met een Oscar bekroonde actrice was namelijk in verwachting van een tweeling, maar toen ze dit nieuws voor het eerste deelde met de wereld zorgde dit voor de nodige gefronste wenkbrauwen. Swank is namelijk al 48 jaar oud en sommige mensen vroegen zich af of dit niet iets 'te laat' is.

De reden waarom de actrice zo lang heeft gewacht is dat haar vader vele jaren ernstig ziek was en ze al die tijd voor hem heeft gezorgd. Zij heeft altijd gezegd dat ze een extreem goede band had met haar vader, Stephen Swank. Op 1 oktober in 2021 overleed hij.

Vreugde
Pas toen ze de dood van haar vader had verwerkt, vond ze het een goed moment om moeder te worden. Af en toe deelt Swank enige kiekjes op Instagram om te laten weten hoe het allemaal gaat en nu is het weer raak.

Precies 10 dagen geleden is de actrice bevallen van de tweeling (een jongetje en een meisje) en het is allemaal goed gegaan. Zo nu en dan trakteert ze haar 1,5 miljoen volgers op kiekjes en deze mag er zeker ook zijn.

Swank ging volledig uit de kleren om trots haar babybuik aan iedereen te laten zien. Zo zegt ze: "Dit is een van mijn favoriete momenten. Ik was hier 27 en een halve week zwanger!". Interesse in het kiekje? Klik dan hier!

NieuwsFilm

meest populair