James Bond-kandidaat Idris Elba racet tegen F1-held Lewis Hamilton

James Bond-kandidaat Idris Elba racet tegen F1-held Lewis Hamilton

Ze gaan samen door de woestijn knallen.

Idris Elba is een van de bekendste acteurs in Hollywood, maar hij is ook een grote sportfanaat. Niet voor niets gaat hij nu door de woestijn racen met niemand minder dan Lewis Hamilton.

The Sun kwam als eerste met het nieuws. De acteur, o.a. bekend van Luther, zal samen met de zevenvoudig Formule 1 wereldkampioen op een rallyrace gaan dwars door de Saoedische woestijn. Het gaat hier om een tweedelige serie, genaamd Idris and Hamilton Race the Desert.

Wat te verwachten
De twee bekendheden zullen op een langeafstansdrally gaan, die meerdere dagen zal duren. Een bron zegt er het volgende over: "Idris is ook een snelheidsduivel en wil dit een lastige race voor Lewis maken, maar dat zal ook wel het geval zijn".

"Deze route is namelijk een van de zwaarste in de sport. Het ruige terrein is gevaarlijk zelfs voor de meest ervaren coureurs. Dat stopt Idris en Lewis echter niet!"

Ervaring
Elba was 10 jaar geleden al te zien in een andere soortgelijke serie, genaamd Idris Elba: King of Speed, waarin hij zich ontwikkelde tot rallyracer. Deze vaardigheden kan hij nu dus opnieuw gaan toepassen.

NieuwsFilm

meest populair