In deze enorm sexy jurk veroverde Jennifer Lopez alles en iedereen

In deze enorm sexy jurk veroverde Jennifer Lopez alles en iedereen

De jurk is de meest spectaculaire jurk die mensen ooit zagen en JLo droeg het met klasse.

Jennifer Lopez is zonder meer een wereldster met een gigantische impact. En de zangeres en actrice uit Marry Me durft risico's te nemen.

Zo bleek zij een trendsetter in de meest sexy jurk die mensen ooit gezien hadden. Die gewaagde 'jungle dress' droeg zij bij de Grammy's in het jaar 2000. JLo droeg het met klasse en zag er spectaculair uit. Volgens Google is deze doorzichtige Versace-jurk nog altijd de meest gezochte outfit online.

Spectaculaire jungle dress
Het topmodel Amber Valetta liet deze 'jungle dress' zien tijdens een modeshow in 1999. Zij vertelt dat een jurk nog niet eerder zoveel van een lichaam liet zien. Het liet de benen vrij en het decolleté. Dat was ongekend. Jennifer Lopez brak letterlijk het internet destijds. Iedereen wilde de foto's zien.

Jennifer Lopez koos juist voor die jurk om haar uitstraling te bekrachtigen. Amber Valetta vertelt: "Het is een ongelooflijk iconische jurk met alles wat het bloot geeft. Je ziet die kleuren van de jungle. Je ziet die krachtige vrouw. Die jurk was de tijd ver vooruit."

In onderstaand YouTube-video van Vogue is de jurk op 6.40 te zien - met JLo erin natuurlijk.



NieuwsFilm

meest populair