Alexandra Daddario gooit voorgevel in de strijd en krijgt miljoenen likes op Instagram

Alexandra Daddario gooit voorgevel in de strijd en krijgt miljoenen likes op Instagram

De actrice geniet zelf gewoon lekker van de zon.

Een nieuwe foto op Instagram van actrice Alexandra Daddario trekt flink wat aandacht. Een van de reacties "Tijd om True Detective nog een keer te kijken" zegt al veel. We zien de actrice uit New York in de zon liggen.

Wil je de in 1986 geboren brunette liever op televisie zien dan kan dat op dit moment in de fantasyserie Anne Rice's Mayfair Witches waarin ze de hoofdrol speelt als Rowan Fielding.

Drama in de maak
We zien de actrice uit onder meer Baywatch en San Andreas later dit jaar of in 2024 in de dramafilm I Wish You All the Best. Hierin speelt Alexandra de hoofdrol, naast namen als Cole Sprouse, Amy Landecker en Cole Sprouse.

De film volgt een aantal tieners die, nadat ze door haar ouders het huis uit is gegooid, aan een reis van zelfontdekking beginnen. De reis leert hen over liefde, vriendschap en familie.

Opvallend op Insta
Als celeb lig je misschien net iets vaker in de zon dan de gemiddelde sterveling. Instagram lijkt dit vaak te suggereren. Nu zien we Alexandra van dichtbij in de zon liggen. De aandacht gaat dan niet uit naar het hondje links op de foto.


Wil je de 37 jarige Alexandra Daddario in de zon zien liggen? Bekijk de foto's dan nu op de Instagram-pagina.

Bekijk de afbeeldingEmily Ratajkowski heeft nog maar weinig aan
Emily Ratajkowski trekt echt alles uit op onthullende Insta-foto's

Bekijk de afbeeldingDat geldt ook voor Abbey Hoes
Weinig verhullende Abbey Hoes zonder topje op Insta-foto


NieuwsFilm

meest populair