Populaire Netflix-ster aan de haak geslagen via Instagram

Populaire Netflix-ster aan de haak geslagen via Instagram

De acteur doet veel harten op hol slaan en bleef een tijd vrijgezel.

Chase Stokes valt op in een Netflix-serie als Outer Banks en de film The Beach House. De acteur doet veel harten op hol slaan bij fans en collega's.

Na zijn breuk met zijn co-actrice Madelyn Cline leek hij lange tijd gelukkig als vrijgezel. Tot groot plezier van zijn zwijmelende volgers. Eén van die volgers bleek een bekende ster te zijn, die hem niet goed durfde te benaderen.



Privé-bericht op Instagram
Tot zij hem toch maar een privé-berichtje op Instagram durfde te sturen. Chase hapte meteen en het was aan. Na maanden speculatie gaf hij toe dat hij die vrij gezellige status heeft opgegeven. Hij is namelijk voor country zangeres Kelsea Ballerini gevallen.

Chase Stokes stopt af en toe een foto van hen in Instagram-berichten, zoals hierboven. Eerder dit jaar vertelde Kelsea in de podcast Call Her Daddy dat zij veel moeite had met haar echtscheiding van zanger Morgan Evans. Maar dat zij inmiddels weer dates heeft.

Gegroet per DM
Schoorvoetend zei zij: "Met Chase Stokes. Het is heel voorzichtig allemaal. En het is een openbaring voor mij. Ik ben gelukkig."

Ze vertelde hoe het startte via Instagram: "Ik vertelde mijn manager over Chase en zij vond dat ik het moest proberen. Dus volgde ik Chase op Instagram en reageerde ik op zijn berichten. En hij begon mij terug te volgen en te reageren. Toen heb ik hem gegroet per 'DM'. Daar praatten wij regelmatig."

Meer staat hier in het artikel van Womens Health Magazine. Kelsea is meer direct en toont hieronder een muziekevent, waarbij Chase haar vergezelde.



NieuwsFilm

meest populair