Stappen de 'Avengers'-regisseurs over naar DC voor 'Batman'-film?

Stappen de 'Avengers'-regisseurs over naar DC voor 'Batman'-film?

De Russo broertjes zien het wel zitten.

Gisteren kwam er nog een artikel langs op FilmTotaal over James Gunn. Sommige DC-fans vinden het onbegrijpelijk dat hij voor de superheldenstudio mag werken terwijl hij ook nog actief is bij Marvel. Maar het heeft ook zou zijn voordelen.

Gunn wil namelijk behoorlijk wat dingen veranderen. Zo zijn bijvoorbeeld al Wonder Woman-regisseuse Patty Jenkins en zelfs de geliefde Henry Cavill opgestapt, maar er komen ook de nodige grote namen voor terug. Nu lijkt het erop dat hij ook misschien wel twee grote Marvel filmmakers weet te strikken.

Russo broertjes
Het gaat hier om niemand minder dan Joe en Anthony Russo. Zij maakten al meerdere blockbusters voor het MCU, al waren hun grootste successen ongetwijfeld Avengers: Infinity War en Avengers: Endgame.

Er komt een nieuwe Batman film aan, genaamd The Brave and the Bold, maar een regisseur is nog niet gevonden. De Russo broertjes hebben echter wel interesse en laten zich er tijdens een recent interview over uit.

Reactie
Zo zeggen ze: "We worden niet vaak gevraagd over DC, maar nu James daar de boel runt zouden we het zeker doen. We vinden hem geweldig en het is heel gaaf wat hij daar aan het doen is". Toen ze werden gevraagd wat hun favoriete DC-personage is, zei Joe het volgende.

"Er zijn er zoveel. Ik heb er drie: Spider-Man, X-Men en Batman. Er zijn echter al zoveel verschillende Batmans geweest, dus het lijkt het makkelijke antwoord te zijn, maar het is een heel gaaf personage".

Anthony deelt die mening: "Batman is altijd al mijn favoriet geweest, maar het klopt wel. We hebben hem al heel veel gezien en er zijn al veel verhalen over hem verteld". Toch lijken de twee broers wel interesse te hebben, dus wie weet zien we twee grote Marvel-namen naar DC overstappen.

NieuwsFilm

meest populair