Nicolas Cage over misselijkmakende actie voor film: "het spijt me"

Nicolas Cage over misselijkmakende actie voor film: "het spijt me"

Het was geen al te lekkere snack...

Nicolas Cage heeft al in heel wat knettergekke films gespeeld. Een van de meest bizarre films is waarschijnlijk wel Vampire's Kiss, waarin hij wel iets heel ranzigs doet.

Cage zal binnenkort te zien zijn in Renfield, waarin hij Dracula speelt. Dit is niet de eerste keer dat hij in de huid van een vampier kruipt, want dit was ook al het geval voor Vampire's Kiss (al zeggen sommige filmfanaten dat zijn personage in deze film enkel en alleen waanideeën heeft).

Vies moment
Er zitten behoorlijk wat bizarre momenten in de film, maar waarschijnlijk is de smerigste scène toch wel die waarin Cage een kakkerlak opeet. Misschien wist je dit nog niet, maar dit is een echte kakkerlak. Sterker nog, Cage at er zelfs twee op.

Tijdens een recent interview laat hij zich erover uit: "Ja, ik heb er twee gegeten, omdat de regisseur een grap met mij uithaalde en zei dat ik het nog een keer moest doen. Maar ik raad het niemand aan..."

Scène
Zo vervolgt Cage: "In 'Renfield' eet Nicolas Hoult ook een echte coloradokever, maar ik vind die maar eng, net zoals kakkerlakken. Ik doe dit echt nooit meer. Ik heb er zelfs spijt van dat ik het überhaupt gedaan heb".

Bekijk de scene in kwestie nogmaals hieronder.



NieuwsFilm

meest populair