Ana de Armas windt ook Robert de Niro om haar vingers

Ana de Armas windt ook Robert de Niro om haar vingers

En zij leerde Engels praten door de serie 'Friends'

Ana de Armas heeft een ontwapenende lieve verschijning. De actrice uit Blonde lijkt daardoor cast en crew te betoveren. Zo ook de legendarische Robert de Niro.

Afgelopen weekend presenteerde Ana de Armas voor het eerst de populaire show Saturday Night Live. Ze maakte grapjes over haar Cubaanse afkomst en het feit dat zij geen Engels sprak toen zij wilde acteren in Hollywood. De ster grapt dat zij Engels leerde door naar de serie Friends te kijken.

Robert de Niro
In de show vertelt zij dat zij samenwerkte met Robert de Niro aan de film Hands of Stone in 2016. Het was haar eerste film in Amerika. Robert de Niro vroeg het telefoonnummer van haar vader voor het geval hij naar Cuba zou gaan.

Ana vertelt: "Hij zei dat hij mijn familie dan gedag zou zeggen. Ik vergat dat helemaal tot mijn vader mij een keer hysterisch opbelde. Want Robert de Niro was op bezoek geweest. Dat was zo'n lief gebaar. En ik bof dat ik met zulke fijne mensen mag samenwerken."

Stukje van haar monoloog
Meer staat in het artikel van Daily Mail hier. Een stukje van haar monoloog staat in onderstaand YouTube-video van Saturday Night Live.



NieuwsFilm

meest populair