Adam Driver uit 'Star Wars' heeft een astronomisch inkomen

Adam Driver uit 'Star Wars' heeft een astronomisch inkomen

De acteur staat bekend om zijn veelzijdigheid.

Adam Driver is een Amerikaanse acteur die zowel in films, series als theatervoorstellingen te zien is. De ster is wel het meest bekend uit films als Star Wars: The Force Awakens en de gloednieuwe 65.

De nu 39-jarige acteur heeft al verschillende nominaties en awards op zak. Hij heeft een geschatte nettowaarde van 16 miljoen Amerikaanse dollars. Adam Driver heeft dus een astronomisch inkomen en is best wel rijk.

Hoe het begon
Adam Driver is geboren in 1983 in San Diego, Amerika. Hij was een buitenbeentje op school en richtte een vechtclub op. Hij was een paar jaar in militaire dienst tot hij een verkeersongeluk kreeg. Daarop besloot hij een studie drama te volgen aan de befaamde acteerschool Juilliard in New York.

Na zijn acteeropleiding had hij verschillende baantjes, waaronder kleine rollen in theatervoorstellingen op Broadway en in films. In 2012 brak Adam Driver door met zijn rol in de HBO-serie Girls. Daarna volgden grotere rollen.

Meer vermogen
De acteur staat bekend om zijn veelzijdigheid. Adam Driver raakte wereldberoemd door de film Star Wars The Force Awakens en de twee aansluitende Star Wars-films. Veel lof kreeg hij onder meer voor Paterson, BlacKkKlansman, The Dead Don't Lie en Marriage Story.

Meer over zijn vermogen staat hier bij Celebrity Networth. In onderstaand YouTube-video bij Late Night with Seth Meyers vertelt Adam Driver meer over zijn werk.



NieuwsFilm

meest populair