Bella Thorne nagenoeg uit de kleren op Instagram: "ik smelt"

Bella Thorne nagenoeg uit de kleren op Instagram: "ik smelt"

De acterende alleskunner Bella Thorne valt weer op, zoals ze dat ook graag wil.

De afgelopen jaren heeft model, zangeres en actrice Bella Thorne heel wat tijd geïnvesteerd in filmrollen. Er verschijnen namelijk heel wat films met het opvallende oud-Disneysterretje. Nu zien we haar op Instagram met enkele close-ups.

Maar eerst een blik op haar films de afgelopen periode. Veel van die films zal je niet echt kennen, aangezien het echte direct to vod-titels zijn. Wel zat ze vorig jaar in een aflevering van American Horror Stories als het personage Marci.

Enorm veel films
In 2021 speelde de in Pembroke Pines, Florida geboren Bella in maar liefst zes films. In 2022 waren het er "slechts" drie. Dit jaar was ze al te zien in The Breakfast Club Live! en ze werkt aan nog minimaal zes films, met de titels Saint Clare, The Trainer, Rumble Through the Dark, Exo, Salem State en The Uncanny.

Op haar Instagram deelt ze af en toe beelden van de sets van haar producties, maar we zien ook heel wat foto's in bijzonder weinig kledij.

"Ik smelt"
Zo ook nu weer. "MELLLLTTTING. Zal ik dit vandaag naar het festival dragen??" schijft Bella bij vier foto's in een zeer pikante bikini.


De 24 jarige Bella Thorne op de foto's zien? Check deze dan hier op haar Instagram-pagina.

Bekijk de afbeeldingJennifer Lopez met laag decolleté
Jennifer Lopez met super laag decolleté

Bekijk de afbeeldingEn nog een keer Jennifer Lopez
Jennifer Lopez met enorme inkijk op Insta-foto


NieuwsFilm

meest populair