Leonardo DiCaprio laat deze prachtige jonge actrice in de steek: waarom?

Leonardo DiCaprio laat deze prachtige jonge actrice in de steek: waarom?

Camila Morrone ziet er elke keer weer fantastisch uit.

Leonardo DiCaprio is niet alleen een van de bekendste acteurs ter wereld, hij komt ook vaak in het nieuws omdat hij elke keer weer gespot wordt met veel jongere vrouwen. Zo ook Camila Morrone. Toen ze echter 25 jaar werd vond de met een Oscar bekroonde acteur dit toch iets te veel. Als je naar haar foto's kijkt vraag je je af of dit wel de juiste keuze was.

Morrone, die nog 26 moet worden, is maar liefst 23 jaar jonger dan DiCaprio. Toch waren de twee 4 jaar samen dolgelukkig, voordat ze vorig jaar toch besloten uit elkaar te gaan. DiCaprio is sindsdien alweer gespot met de nodige andere knappe vrouwen, maar Morrone zal zich ook geen zorgen hoeven te maken.

Carrière
Ten eerste verdient Morrone ook geld als water. Zij brak 10 jaar geleden al door in de film Bukowski maar wist in 2018 echt door te breken met Never Goin' Back en Death Wish. Een jaar later was ze weer te zien in de sterk onthaalde Mickey and the Bear, een topfilm die maar weinig mensen kennen.

Eerder dit jaar was ze weer te zien in de Amazon Prime-serie genaamd Daisy Jones & The Six, waarin ze de hoofdrol speelt. Daar blijft het echter niet bij.

Model
Morrone is namelijk ook een zeer geliefd model. Menig topmerk wil maar wat graag met haar samenwerken. Ze is dan ook te zien op menig mode-evenement, maar zelfs wanneer dit niet het geval is zorgt ze er zeker voor dat we haar niet vergeten.

Op Instagram heeft ze maar liefst 4,4 miljoen volgers, die ze regelmatig trakteert op foto's en filmpjes. Soms maakt ze reclame voor filmprojecten of grote merken en soms deelt ze gewoon enkele foto's van haar dag. Een ding blijft echter altijd hetzelfde: Morrone ziet er elke keer weer beeldschoon uit.

Jammer
DiCaprio zal dus zeker wel weer snel genoeg een nieuwe (jonge) vriendin vinden, maar eerlijk is eerlijk, of ook zij zo mooi zal zijn als de bloedmooie Morrone is nog maar de vraag. Bekijk enkele kiekjes van het geliefde model/actrice hieronder.





NieuwsFilm

meest populair