Joaquin Phoenix is dol op jongere vrouwen en verslond er genoeg

Joaquin Phoenix is dol op jongere vrouwen en verslond er genoeg

Hij is echter al enkele jaren behoorlijk gelukkig met Rooney Mara.

Er worden wel vaker grapjes gemaakt over Leonardo DiCaprio en al zijn veel jongere vriendinnen. Hij is echter veruit de enige acteur die hieraan 'meedoet'. Wist je dat ook Joaquin Phoenix bijna alleen maar jonge partners heeft gehad?

Phoenix is net zoals DiCaprio een van de grootste en geliefdste acteurs in Hollywood, maar niet alleen daarin lijken ze op elkaar. De acteur, o.a. bekend van Joker, heeft al behoorlijk wat relaties gehad met vrouwen die heel wat jaartjes jonger waren dan hem.

Liefdesleven
In 2001, toen Phoenix 26 was, had hij kort een relatie met actrice Anna Paquin. Een klein 'probleempje': zij was pas net 18. Sommige mensen vonden het dan ook een best groot leeftijdsverschil, maar dit zou nog meerdere keren gebeuren.

In 2013 had de Gladiator-acteur weer een relatie met de diskjockey Allie Teilz. Ook dit zorgde weer voor de nodige gefronste wenkbrauwen, want zij hadden een leeftijdsverschil van maar liefst bijna 20 jaar.

Vrouw
Sinds 2016 is hij echter alweer samen met de bekende actrice Rooney Mara, o.a. bekend van Carol en Nightmare Alley. De twee waren ook samen te zien in Her en Mary Magdalene.

Tussen de twee zit er ook een verschil van 11 jaar, maar dat mag niet deren. Ze zijn dolgelukkig samen en ondanks het feit dat ze grote sterren zijn, proberen ze de spotlights te vermijden wanneer dat mogelijk is. Ze willen zich namelijk focussen op hun 3-jarige zoontje River en tijd samen doorbrengen.

NieuwsFilm

meest populair