Dit is het enorme vermogen van Viola Davis uit 'The Woman King'

Dit is het enorme vermogen van Viola Davis uit 'The Woman King'

Zij is al jaren een bekende in Hollywood en een van de best betaalde actrices

De Amerikaanse Viola Davis is een actrice en producent. Zij is voornamelijk bekend door haar rol in The Woman King en de nieuwe film Air.

Viola Davis is al meer dan 25 jaar een bekende in Hollywood en op Broadway. Haar nettowaarde wordt geschat op 25 miljoen Amerikaanse dollars. Ze is uitgegroeid tot een van de best betaalde actrices ter wereld. De laatste jaren verdient zij jaarlijks ongeveer 15 miljoen.

Hoe het begon
Viola Davis is geboren in 1965 in South Carolina in Amerika. Op de middelbare school was zij gek op acteren en volgde extra lessen en werd aangenomen in de beroemde Juilliard School. Vanaf 1996 is Viola Davis te zien in het theater en in films en series.

Viola wint Tony awards voor het toneelstuk King Hedley II en Fences en een Emmy voor How to Get Away with Murder en een Oscar voor Fences. Ook is zij onder meer te zien in films als Doubt, The Help, Suicide Squad, Ocean's Eleven, The Woman King en Air. Laatst won zij een Grammy voor het inspreken van een audio-book, waardoor zij behoort tot een zeer kleine groep EGOT-winnaars.

Meer vermogen
Viola Davis bezit verschillende huizen en een productiemaatschappij met haar echtgenoot. Zij produceerden onder meer de succesvolle Woman King. Daarnaast zet zij zich in voor verschillende goede doelen.

Meer over haar vermogen staat hier bij Celebrity Networth. Onderstaand YouTube-interview van Jimmy Kimmel Live vertelt meer over haar passie: acteren.



NieuwsFilm

meest populair