Clint Eastwood strikt twee grote namen voor zijn allerlaatste film

Clint Eastwood strikt twee grote namen voor zijn allerlaatste film

We worden nog een keer getrakteerd!

Clint Eastwood weet maar van geen stoppen. Volgende maand wordt de levende legende alweer 93 jaar oud, maar hij maakt nog steeds films. Hij is nu bezig met Juror No.2 en heeft al twee grote namen weten te strikken.

Eastwood was natuurlijk zelf in tientallen films te zien, maar heeft zelf ook al behoorlijk wat pareltjes gemaakt. Denk bijvoorbeeld maar aan Gran Torino, Invictus en American Sniper (al zit hier wel een hele slechte scène in...). Menig acteur wil maar wat graag samenwerken met Eastwood en Juror No.2 is misschien zijn laatste, dus het is nu of nooit.

Nu
Voor Nicholas Hoult en Toni Colette is het in ieder geval nu. Hoult, o.a. bekend van de recente Renfield, en Colette, bekend van de recente Mama Maffia, hebben namelijk allebei getekend voor de film.

Juror No. 2 is een thriller. Gedurende een moordzaak-proces komt een van de juryleden (Hoult) erachter dat hij misschien wel verantwoordelijk is voor de dood van het slachtoffer. Hij moet nu een keuze maken: liegt hij de boel bij elkaar om zijn eigen hachje te redden of vertelt hij de waarheid?

Nog een keer
Eerder dit jaar kregen we te horen dat Eastwoord na Juror No. 2 met pensioen gaat. Het is vooralsnog onbekend wanneer de film te zien zal zijn, maar aangezien de opnames over niet al te lange tijd van start zullen gaan zal meer informatie ongetwijfeld snel volgen.

NieuwsFilm

meest populair