De dubbelganger van Sylvester Stallone lijkt wel heel veel op de acteur

De dubbelganger van Sylvester Stallone lijkt wel heel veel op de acteur

De ster heeft niet één, maar twee beroemde sterren die op hem lijken

Sylvester Stallone is een wereldberoemde ster van wie er geen tweede is. Toch heeft ook hij een dubbelganger ergens op de aardbol.

In het geval van deze unieke duizendpoot, kent het internet niet één maar twee mensen die erg op hem lijken. En beide mannen zijn ook erg beroemd. Dat is wel toevallig, niet?

Eerste lookalike
De eerste lookalike trof Sylvester Stallone zelf bij de Formule 1 in 1998. Hij deed daar research voor zijn film Driven. Mensen konden er niet over uit hoe erg hij op de coureur Michael Schumacher leek. Of leek Michael juist op Sylvester?

De fotoserie van deze twee iconen gaat nog steeds rond, zoals hieronder op Twitter van ESPN F1. Het is mooi hoe ontspannen beide sterren met elkaar praatten - en een partijtje boksen. Sylvester nam ook even plaats in de Ferrari.



Tweede dubbelganger
Een andere wereldster met wie Sylvester Stallone op latere leeftijd wordt verward, is de Indiase acteur Amitabh Bachchan. Amitabh is een levende legende in India en wordt daar op handen gedragen.

Toen de eerste filmposter van Samaritan rondging, dachten veel mensen dat hun eigen icoon weer eens in een film te zien zou zijn. Hieronder is het commentaar van de volgers op Instagram te lezen.



Mafioso
Hieronder maakt Amitabh zelf een grapje over 'mafioso' in zijn Instagram-bericht. Op de foto staat een markante man met een witte snor en baard. Met de blik omlaag is de verwarring tussen die twee heren wel te begrijpen.



NieuwsFilm

meest populair