Dit is het enorme vermogen van Ben Affleck dat hij vergaarde met de nodige slechte films

Dit is het enorme vermogen van Ben Affleck dat hij vergaarde met de nodige slechte films

De ster verdient wel het meest voor films die geen succes waren, en is overigens gelukkig wel een goede scenarioschrijver en regisseur

De Amerikaanse Ben Affleck is acteur, producer, scenarioschrijver en regisseur. Hij is waarschijnlijk het bekendst door zijn films Good Will Hunting en Argo. Beide werden bekroond met Oscars.

De 50-jarige ster heeft al meer dan 40 jaar acteerervaring. Ook is hij uitgegroeid tot een van de meest belangrijke namen in Hollywood. Zijn nettowaarde wordt geschat op 150 miljoen Amerikaanse dollars. Ben Affleck is dus erg rijk.

Hoe het begon
Ben Affleck is geboren in 1972 in Amerika. Hij groeide op in Cambridge en volgde als kind al acteerlessen met zijn beste vriend Matt Damon. Ben is vanaf zijn 7de te zien in films en series als Voyage of the Mimi en School Ties.

De grote doorbraak kwam in 1997 met Good Will Hunting, een scenario van Matt Damon die zij zelf verwerkten tot film. Daarna volgen films als Chasing Amy en Dogma. Grote successen zijn Armageddon, Pearl Harbor en Changing Lanes.

Meer vermogen
Waar Ben 300.000 verdiende aan het scenario van Good Will Hunting, was zijn salaris voor Pearl Harbor maar 250.000.

Reindeer Games bracht een beter salaris van 6 miljoen, net als 10 miljoen voor The Sum of All Fears en 11,5 miljoen voor Daredevil en 12,5 miljoen voor Gigli. Het opvallende is, dat juist Daredevil en Gigli - met de hoge salarisstrookjes - teleurstellend presteerden.

Nieuwe trailer
Ben is wel opvallend goed in films waar hij zelf het scenario heeft geschreven. Ook is hij succesvol als regisseur. Ben Affleck en Matt Damon hebben meerdere productiemaatschappijen en staan enorm in de belangstelling door hun nieuwe film Air.

Meer over zijn vermogen staat hier bij Celebrity Networth. De YouTube-trailer van Air staat hieronder en is van Entertainment Tonight. De film over Nike blijkt nu al een groot succes.



NieuwsFilm

meest populair