De 3 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

De 3 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

Dit zijn de belangrijkste toevoegingen van deze week.

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan en daar worden iedere week weer nieuwe titels aan toegevoegd. Ook deze week zijn er weer de nodige leuke en interessante films op de streamingdienst verschenen, waarvan we er een drietal graag even uitlichten in dit artikel.

The Woman King (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Gina Prince-Bythewood | Cast: Viola Davis, Lashana Lynch, Sheila Atim, e.a. | Kijk direct
1823. Het Afrikaanse koninkrijk Dahomey wordt mede beschermd door een groep vrouwelijke krijgers: de gevreesde Agojie. Generaal Nanisca is druk met het klaarstomen van een nieuwe generatie vechtsters voor een aankomende strijd tegen een dreiging vanuit een concurrerend koninkrijk. De eigenwijze Nawi is een van haar nieuwe rekruten en blijkt een bijzondere positie in het gehele machtsspel te hebben.



The Last Kingdom: Seven Kings Must Die (2023)
Bekijk de afbeeldingRegie: Edward Bazalgette | Cast: Alexander Dreymon, Mark Rowley, Arnas Fedaravicius, e.a. | Kijk direct
Na de dood van koning Edward gaan Uhtred uit Bebbanburg en zijn nieuwe bondgenoten, uitgerust met de nodige wapens, op avontuur door een verscheurd koninkrijk in de hoop Engeland eindelijk te verenigen. Ondertussen barst er een harde strijd los voor de troon tussen rivaliserende erfgenamen en vijanden van buitenaf. Uhtred komt hierbij voor lastige dilemma's te staan.



Hunger (2023)
Bekijk de afbeeldingRegie: Sitisiri Mongkolsiri | Cast: Chutimon Chuengcharoensukying, Gunn Svasti Na Ayudhya, Nopachai Chaiyanam, e.a. | Kijk direct
Twintiger Aoy runt het streetfoodtentje van haar familie in een oude wijk van Bangkok. Op een dag ontvangt ze een bijzondere uitnodiging: ze wordt gevraagd om stage te komen lopen bij 'Team Hunger' van een sterrenrestaurant. De keuken wordt daar geleid door de geniale maar meedogenloze chef-kok Paul. Aoy dwingt zichzelf tot het uiterste om hem te overtuigen.



NieuwsFilm

meest populair