Insta-model Alexis Ren steekt je ogen uit in jurkje met heel weinig stof

Insta-model Alexis Ren steekt je ogen uit in jurkje met heel weinig stof

We zien Alexis samen met haar vriendin Julsey Jules.

Het opvallende model Alexis Ren probeert de afgelopen periode voet aan de grond te krijgen in Hollywood. Ze was verleden jaar al in twee films te zien en ook dit jaar duikt ze op in twee producties.

Verleden jaar speelde de in Santa Monica, Californiën geboren blondine naast Antonio Banderas en Kate Bosworth in de actiethriller The Enforcer en ze had een rol in de komedie Dotty & Soul. Dit jaar zal ze te zien zijn in de horrorthriller Latency en de tv-serie Second Chances met ook Denise Richards en Jake Manley.

Feestend op Insta
"Het heet balans," is het enige dat Alexis bij een nieuwe reeks foto's schrijft. We zien haar in een zwart mini-jurkje dat aan de voorkant een enorme uitsnede heeft en uiteraard een gebalanceerde blik geeft op haar boezem.

Op de foto's zien we haar met vermoedelijk een vriendin, met de naam Julsey Jules. Ook zij draagt een opvallend zwart jurkje. De dames zijn duidelijk een avondje uit. Je ziet aan het einde van de fotoreeks ook nog een paar foto's vanaf het strand, als bonus zeg maar.


De 26 jarige Alexis Ren in haar jurkje zien? Check de foto's dan op haar Instagram-pagina.

Bekijk de afbeeldingKaylyn Slevin laat heel wat zien
Kaylyn Slevin ligt met forse inkijk op het strand op Insta-foto

Bekijk de afbeeldingDe 34 jaar jongere vrouw van Richard Gere
Dit is de prachtige 34 jaar jongere vrouw van Richard Gere


NieuwsFilm

meest populair