Acteur Aaron Paul was goed lam: "Ik stel voor dat je dit ook doet"

Acteur Aaron Paul was goed lam: "Ik stel voor dat je dit ook doet"

Een zoektocht voor volwassenen is pas leuk met heel veel alcohol.

Aaron Paul heeft een goede tip voor volwassenen om Pasen nog leuker te maken. Want waarom mogen alleen kinderen lol hebben met paaseieren zoeken?

De ster uit Breaking Bad deelt een video op Instagram van zijn eigen paastraditie en schrijft: "Vrolijk Pasen, allemaal! Een kleine sneak peek van de jacht voor volwassenen die wij net gedaan hebben. Ik stel voor dat jullie dat volgend jaar ook doen."

Heel veel alcohol
In het filmpje worden flessen alcohol, glaasjes, chilipepertjes en zout verstopt op allerlei plekken. Naast verschillende bomen en een barbecue worden ook een kuil en een voederhuisje benut. De tuin is feitelijk omgetoverd tot een paradijs voor liefhebbers van wijn en mezcal.

Onder de reacties staan verschillende gasten die een geweldige tijd hebben gehad. Zo kon muzikant Matt Cutshall zes flessen zeker stellen en daarmee een tweede plek. En zo vertelt Arielle Vandenberg dat zij gilde van blijdschap toen zij een lekkere wijn vond.

Nieuw seizoen
Rest een terechte vraag van een volger, want wanneer gaat hij terug het lab in voor een nieuw seizoen van zijn geweldige serie? Meer staat hier in het artikel van People. Zijn geniale zoektocht staat hieronder.



NieuwsFilm

meest populair