Met deze nieuwe 'Indiana Jones'-merchandise wordt je zelf een fedora-dragende icoon

Met deze nieuwe 'Indiana Jones'-merchandise wordt je zelf een fedora-dragende icoon

Trek je leren jas aan en zet je fedora op.

Disney heeft een reeks 'Indiana Jones'-merchandise onthuld van verschillende retailers ter voorbereiding op de nieuwe film, Indiana Jones and the Dial of Destiny die deze zomer in de bioscopen zal verschijnen. De merchandise bevat o.a. nieuwe actiefiguren, tassen, mokken en een leren jas waarmee je zelf op de iconische archeoloog kan lijken.

Loungefly brengt een rugtas uit met één van de meest de iconische scène uit Indiana Jones and the Raiders of the Lost Ark op de voorkant afgebeeld. Namelijk Indy die wegrent van een gigantisch rotsblok.



Op de bijgevoegde portemonnee is het gouden idool afgebeeld. En niet onbelangrijk: de tas is ruim genoeg om gelijk een mooie nieuwe Funko-pop in mee te nemen.



Net zo zeldzaam als een antiek artefact
Ook heeft Disney aangekondigd dat je deze zomer verschillende leren jassen aan kan schaffen om er net zo stoer bij te lopen als Jones (bedankt, Deborah Nadoolman). Als je er stoer uit wil zien, moet je echter wel een pittige prijs betalen, want de duurste leren jas is maar liefst 637 euro. In plaats hiervan is er ook een fedora te koop.

Avontuur-proof
De fedora kan worden opgerold of opgevouwen en behoudt zijn vorm, dus mocht je in een slangenkuil terecht komen zoals Indy in Raiders of the Last Ark, maak je niet druk, in ieder geval niet om je fedora. Op het omringende bruine lint zijn 'Indiana Jones'-merktekens te zien.

Even relaxen
Heb je niet zo'n zin om buiten op een groot avontuur te gaan? Dan kan je er altijd voor kiezen om rustig te gaan zitten op de bank met een lekker drankje in één van de nieuwe 'Geeki Tiki'-mokken. De mokken beelden populaire scenes uit de franchise uit, bijvoorbeeld de iconische mijnkarscène uit Indiana Jones and the Temple of Doom.



Bouwen en gamen
Ga lekker bouwen met een mooi nieuw bouwpakket van LEGO, lees hier over drie iconische bouwsets. Of speel een spel, dit kan alleen of met meerderen, want Funko Games brengt vier gloednieuwe games uit waaronder 'Indiana Jones: Sands of Adventure.'



Meer dan 40-jarige geschiedenis van de franchise
In de aanloop naar Indy's laatste avontuur heeft Hasbro zijn debuut gemaakt met een nieuwe reeks 'Adventure Series'-figuren die de meer dan 40-jarige geschiedenis van de franchise omvatten. Tijdens 'Star Wars Celebration' in Londen werden nog meer Indy-figuren onthuld, waaronder Helena Shaw, die je vanaf 28 juni in de bioscoop kan zien in Indiana Jones and the Dial of Destiny.



NieuwsFilm

meest populair