Typisch taaltje Tom Holland bezorgt Zendaya regelmatig koppijn: "ik snap er niets van"

Typisch taaltje Tom Holland bezorgt Zendaya regelmatig koppijn: "ik snap er niets van"

Samen zijn is een ding, maar elkaar begrijpen een ander verhaal

Zendaya geeft toe, dat zij moeite heeft het Engels van haar vriendje Tom Holland te verstaan. Zij is Amerikaanse en hij is Brits.

Hun Engels wijkt daardoor weleens af, waardoor sprake is van miscommunicatie. Tom Holland gebruikt bovendien vaak het typisch Engelse 'cockney rhyming slang'. Hij gebruikt dus vaak Britse gezegden, die niet-Engelsen vaak haast hoofdpijn bezorgen.

Rhyming slang
Dat taaltje is voor iedereen wel een puzzel, maar zo vroeg Zendaya zich laatst hardop af: "Wat hebben appels en peren te doen met een trap?"

Zo zegt zij tegen The Sun: "Ik ben dol op dat Engelse accent. Maar ik snap niets van 'rhyming slang', hoe goed Tom zijn best ook doet om het uit te leggen. Het klinkt wel schattig allemaal."

Nieuw huis
Volgens het artikel hier bij de Daily Mail heeft het stel een stuk grond gekocht in het Britse Richmond. Het zal gerenoveerd worden met een 'man cave' voor Tom en een bioscoop en gymzaal voor beiden.

En dat terwijl Tom al een huis heeft in Londen en Zendaya er eentje heeft in Los Angeles. Natuurlijk is geld geen probleem. Beiden zijn net pas 26 jaar, maar al jaren miljonair.

Geen geldprobleem
Dit komt, omdat zij al vanaf kinds af aan werken in de showbusiness. Ze zijn erg goed in wat zij doen en zijn veel gevraagd. Tom en Zendaya leerden elkaar overigens kennen op de set van de Spiderman-films. Ze zijn al zo'n 7 jaar samen, zoals te zien valt aan het Instagram-bericht hieronder.

Wel ziet Zendaya het volgende probleem aankomen, als het gaat om samenwonen: "We kunnen niet beiden tegelijk in de keuken staan, want daar zijn wij elk te perfectionistisch voor."



NieuwsFilm

meest populair