Publiek uit zijn dak tijdens 'The Bodyguard' vertoning in Engeland

Publiek uit zijn dak tijdens 'The Bodyguard' vertoning in Engeland

Tja, dit hoor je ook gewoon niet te doen.

Of je nu naar de bioscoop, opera of theater gaat, er zijn bepaalde 'ongeschreven regels' waar je je aan hoort te houden. Lawaai maken of herrie schoppen, dat doe je gewoon niet. Hier hielden sommige mensen zich tijdens de Bodyguard-musical echter totaal niet aan.

Er is nu een tournee bezig van de populaire The Bodyguard-musical, maar afgelopen vrijdag in Manchester, Engeland ging het toch mis... Tijdens het nummer 'I Will Always Love You' begonnen twee vrouwen keihard mee te zingen.

Uit de hand
Daar bleef het echter niet bij. De twee vrouwen bleven vervelend doen en waren behoorlijk luidruchtig. Dit liep echter uit de hand, want niet alleen moest de politie optreden, de show van die avond werd geannuleerd. Dat nog wel terwijl deze al begonnen was, maar dus abrupt tot een einde kwam.

Hieronder zie je meerdere filmpjes van de vreemde taferelen. Ook laat de hoofdrolspeelster, Melody Thornton (een van de zangeressen van de Pussycat Dolls-groep), van zich horen. Zij verontschuldigt zich en vindt het zeer jammer dat dit gebeurt en de show voor die avond gecanceld moest worden.







NieuwsFilm

meest populair