'X-Men'-acteur James Marsden overrompeld door awkward incident in rechtszaal

'X-Men'-acteur James Marsden overrompeld door awkward incident in rechtszaal

Naar aanleiding van een heel unieke, nieuwe serie bespreekt hij zijn echte ervaring bij een rechtszaak

James Marsden is te zien in een nieuwe serie, genaamd Jury Duty, op het streaming-kanaal Amazon Freevee. De acteur uit X-men, The Notebook en Enchanted zit niet stil. Zo is hij ook te zien in de serie Dead to Me.

Naar aanleiding van zijn nieuwe karakter in een heel unieke serie bespreekt hij zijn eigen jury-plicht met People. Dat was in een rechtszaak waarbij iemand veroordeeld moest worden. En het bleek een bijzonder verloop te hebben.

Niet ontkomen aan jury-plicht
James Marsden wilde niet aan zijn jury-plicht ontkomen, maar dacht dat het geen slim plan was om een bekend persoon in de jury te hebben zitten. Dat zou immers alleen afleiden van de zaak. Toch werd hij aangenomen.

Hij vond het al opvallend dat in een publiek gebouw allemaal foto's hingen van sterren die aan hun jury-plicht hadden voldaan. Dat vond hij niet erg objectief. Maar het werd erger tijdens de rechtszaak zelf.

Tijdens een betoog
Hij vertelt: "Tijdens een betoog van een advocaat waarbij die persoon bewijs moest weerleggen, zei die advocaat kijkend naar mij: 'Ik vind overigens al uw werk prachtig'. Ik wist niet waar ik verdwijnen moest en dacht dat mijn jury-plicht erop zat. Toch mocht ik de zaak verder uitdienen."

Meer staat hier in het artikel van People. In een YouTube-interview van Access Hollywood hieronder, vertelt hij meer over de nieuwe serie.



NieuwsFilm

meest populair