Deze nostalgische nieuwe film verovert Netflix nu helemaal

Deze nostalgische nieuwe film verovert Netflix nu helemaal

Chupa is echter geen nieuwe E.T.

Sinds gisteren staat de komedie Murder Mystery 2 niet meer bovenaan de Netflix Top 10. Het is de Nederlandse bioscoopfilm Kwestie van Geduld die de eerste stek heeft weten te bemachtigen. Maar een nieuwe kaper ligt alweer op de kust.

We hebben het over Chupa, het avontuurlijke drama van Jonás Cuarón dat sinds 7 april op Netflix staat en nu binnenkort op de vierde plaats in de Netflix Top 10. De streamer omschrijft Chupa als "nostalgisch" en "aangrijpend".

Wisselend ontvangen
Het is ondertussen duidelijk dat we niet te maken hebben met een nieuwe E.T. De ontvangst is namelijk wisselend, met 53 procent op de Tomatometer van Rotten Tomatoes en een 2,6/5 op Moviemeter.

"Chupa is bij vlagen zo amateuristisch als het Nederlandse Oom Ferdinand en de Toverdrank. Maar toch weerhield dat mij als kind niet om dat een leuke film te vinden, en gezinnen zullen zich dan ook vermaken met deze Netflix-film," aldus Terence Shea in zijn recensie met 2,5 ster.

Nu op Netflix
De kans is groot dat je wel een beetje nieuwsgierig bent naar de film. Wil je deze daarom graag even aanzetten, dan kan dat nu hier op Netflix.


Chupacabra
In Chupa krijgt tiener Alex een ongewone metgezel wanneer hij een jonge chupacabra ontdekt die zich in de schuur van zijn opa verstopt. Om het mythische wezen te redden, moeten Alex en zijn neefje en nichtje beginnen aan het avontuur van hun leven.

NieuwsFilm

meest populair