3 films op Prime Video die je absoluut niet mag missen

3 films op Prime Video die je absoluut niet mag missen

Ontdek het aanbod van de streamingdienst van Amazon.

Prime Video, de streamingdienst van Amazon, heeft heel wat topfilms in zijn catalogus staan. FilmTotaal heeft het aanbod van de streamingdienst vandaag weer eens doorgenomen en drie absolute filmaanraders voor je uitgezocht.

Moonlight (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Barry Jenkins | Cast: Ashton Sanders, Mahershala Ali, Naomie Harris, e.a. | Kijk direct
Chiron, een homoseksuele Afro-Amerikaanse jongen, groeit op in een van de ruigste buurten van Miami. Zijn moeder is aan crack verslaafd, en zijn enige rolmodel is een drugsdealer. In verschillende fasen van zijn leven probeert Chiron zichzelf en zijn plaats op de wereld te ontdekken.



Umma (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Iris K. Shim | Cast: Sandra Oh, Fivel Stewart, Dermot Mulroney, e.a. | Kijk direct
De Koreaanse Amanda leidt met haar tienerdochter Chris een rustig en eenvoudig leven op een Amerikaanse boerderij. Hun rust wordt verstoord wanneer een oom van Amanda uit Korea plots voor de deur staat met een koffer. Hij vertelt dat Amanda's moeder, van wie ze totaal vervreemd was, is overleden. Vanaf dan wordt Amanda achtervolgd door de angst net als haar doodenge moeder te worden.



Pig (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Michael Sarnoski | Cast: Nicolas Cage, Alex Wolff, Adam Arkin, e.a. | Kijk direct
Zonderling Rob woont in de wildernis van Oregon met zijn geliefde varken, dat hem helpt bij de truffeljacht. Als het varken op een dag ontvoerd wordt, keert Rob terug naar de bewoonde wereld op zoek naar zijn varken. Daar moet hij echter eerst afrekenen met zijn verleden.



NieuwsFilm

meest populair