Aubrey Plaza gedwongen: "ik moest 'het' echt doen op de set"

Aubrey Plaza gedwongen: "ik moest 'het' echt doen op de set"

De actrice moest tegen haar verwachting in vol in beeld en echt masturberen op de filmset

"De regisseur droeg mij op te masturberen, zoals in het scenario staat," zei Aubrey Plaza over haar rol in de film The To Do List. In die film wil een jongvolwassene allerlei wensen op seksueel gebied uit laten komen.

De toen 28-jarige Aubrey vertelde hoe dat voor haar voelde: "Ik dacht dat het een nette opname zou worden, waarbij je alleen mijn hand naar beneden ziet glijden en de camera mijn gezicht filmt. Maar de camera was aan het plafond bevestigd en filmde mij totaal."

Tegen haar verwachting in
Over dat moment dat zij vol in beeld gefilmd wordt, masturberend en wel, vertelde de actrice en comédienne al in een interview met Conan in 2013. Maar nu Aubrey dik in de belangstelling staat met de spraakmakende serie White Lotus, duikt het filmpje opnieuw op.

Ze vertelt: "Ik dacht dat ik alleen maar hoefde te acteren. Maar vervolgens droeg de regisseur mij op om te masturberen. In een kamer vol oude mannen die toekeken met sigaren in hun mond. Althans, zo voelde dat. In het echt was de crew aan het werk."

Verrast en geïntimideerd
Aubrey Plaza was erg verrast en geïntimideerd, dat Maggie Carey die de film schreef en regisseerde het ook letterlijk wilde zien gebeuren. Het spraakmakende interview toont een filmindustrie, die de actrice had kunnen afschermen met een doek of een prothese. Maar dat gebeurde niet.

De laatste jaren wordt een intimiteitscoach gelukkig steeds vaker ingezet, waardoor de verwachtingen rond een intieme situatie op de filmset beter besproken worden. Meer staat in het artikel van de Daily Mail hier.

Hieronder staat de YouTube-video met het interview bij Conan.



NieuwsFilm

meest populair