Sylvie Meis wordt terechtgewezen op Instagram door boze mensen uit Breda

Sylvie Meis wordt terechtgewezen op Instagram door boze mensen uit Breda

De Nederlandse celeb doet haar geboortestad te kort. Inwoners niet blij.

Aankomende dagen gaat de Nederlandse BNer Sylvie Meis terugblikken op haar leven. Dit doet ze op Instagram en ter ere van haar aankomende 45e verjaardag. Ook Sylvie heeft door dat ze over "de helft" is.

Ze plaatste een paar dagen geleden haar eerste bericht. Dat bericht start ze als volgt:

"Dus laten we bij het begin beginnen: bijna 45 jaar geleden werd ik geboren als Sylvie Françoise, in Breda, een kleine stad in Nederland. En hoewel velen mij vaak alleen zien als "de Nederlandse vrouw", ben ik eigenlijk veel dingen behalve puur Nederlands."

Kleine stad
Dat ze Breda een kleine stad noemt, vindt niet iedereen even logisch. "Breda is niet klein," is de reactie van dennis.groenendaal. Zo ook jolanda_graveleyn_: "Breda is niet echt een kleine stad in Nederland 😂"

En ja, ergens is dat ook wel zo. Breda gaat richting de 200 duizend inwoners en staat daarmee in de Top 10 grootste steden van Nederland.

Sylvie is uiteraard steden als Hamburg gewend, met zo'n 2 miljoen inwoners.

Andere reacties
Maar we lezen ook andere reacties, bijvoorbeeld: "Wat super leuk dat je dit persoonlijke verhaal deelt. Echt leuke kleine details die toch even een ander beeld geeft. Super mooie foto's ook," aldus Diana Foks.

Sylvie schrijft
Komende periode zul je dus meer van dit soort berichten op Sylvie's Instagram kunnen lezen.



NieuwsFilm

meest populair