Actrice en nepo baby Eva Amurri lift mee op succes van haar bekende moeder

Actrice en nepo baby Eva Amurri lift mee op succes van haar bekende moeder

Ze geeft gul toe, dat bekende ouders hebben in de filmindustrie voordelen heeft

Eva Amurri is de 38-jarige dochter van de actrice Susan Sarandon en de regisseur Franco Amurri. Eva is actrice, blogger en ondernemer.

Het is opvallend hoe vaak Eva een rolletje heeft in een film van haar moeder. Regelmatig speelt zij de jongere versie, of de dochter van Susan Sarandon. Denk aan The Banger Sisters, Mothers and Daughters en de serie Monarch. Ook begeleidt zij haar moeder vaak naar een belangrijk 'event', waardoor zij 'exposure' krijgt.

Geen negatieve term
Eva heeft geen moeite met de term nepo baby en ervaart het niet als negatief. Ze geeft gul toe, dat bekende ouders hebben in de filmindustrie voordelen heeft. En dat je gemakkelijk veel mensen leert kennen binnen de filmwereld - zeker als kind.

Ze zegt: "Je leerde andere kinderen kennen van de cast. Het voelde aan als familie, net als bij een rondreizend circus. De band was heel hecht. Aan de andere kant was het vreemd, als een filmproject klaar was en wegen dan scheidden."

Gezellige filmopnamen
In een TikTok-filmpje toonde zij laatst vintage designer-kleding die zij cadeau kreeg van haar moeder. Die kleren zijn peperdure collector items, die Susan Sarandon bijelkaar spaarde met haar filmcarrière.

Hieronder vertelt zij in een TikTok-filmpje, dat het als kind heel gezellig was bij filmopnamen. Ook staat meer in het artikel van People hier.

@thehappilyeva #answer to @christinemarieb_128 All about celebrity families spending time together! #celebritykids #showbusiness #actress ♬ original sound - Eva Amurri


NieuwsFilm

meest populair