3 dikke aanraders die nu gewoon op Disney+ staan

3 dikke aanraders die nu gewoon op Disney+ staan

Ontdek ook het topaanbod van deze streamingdienst.

Disney+ bevat niet alleen alle films uit het Huis van de Muis, maar dankzij Star ook een hoop andere content. FilmTotaal heeft het aanbod van de streamingdienst vandaag weer eens doorgenomen en drie interessante, leuke filmtips voor je op een rijtje gezet.

Prey (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Daniel Trachtenberg | Cast: Amber Midthunder, Dakota Beavers, Dane DiLiegro, e.a. | Kijk direct
Naru, een jonge vrouw, wil zich tegenover haar Comanche-stam en familie bewijzen dat ze net zo geschikt is als krijgers als haar broer en diens vrienden. Wanneer er een mysterieuze en buitenaardse jager opduikt, grijpt ze die kans aan om zichzelf te bewijzen. Ze komt in actie en moet alles uit de kast halen om deze met moderne wapens uitgeruste dreiging te verslaan.



Maleficent: Mistress of Evil (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Joachim Rønning | Cast: Angelina Jolie, Elle Fanning, Michelle Pfeiffer, e.a. | Kijk direct
Maleficent komt tegenover haar peetdochter Aurora te staan wanneer de schone slaapster haar trouwplannen met prins Phillip aankondigt. Maleficent vermoedt namelijk dat diens moeder Ingrith achter de recente verdwijning van magische wezens uit haar rijk zit. De oplopende spanningen worden uiteindelijk uitgevochten in een ongekende oorlog.



Death on the Nile (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Kenneth Branagh | Cast: Kenneth Branagh, Gal Gadot, Emma Mackey, e.a. | Kijk direct
De Egyptische vakantie van de Belgische speurneus Hercule Poirot aan boord van een glamoureuze rivierboot verandert in een angstaanjagende zoektocht naar een moordenaar wanneer de idyllische huwelijksreis van een ogenschijnlijk perfect paar op tragische wijze wordt onderbroken. Daarbij blijkt elke huwelijksgast een mogelijke verdachte.



NieuwsFilm

meest populair