Zonder make-up is 'Game of Thrones'-ster Sophie Turner niet te herkennen

Zonder make-up is 'Game of Thrones'-ster Sophie Turner niet te herkennen

En dat terwijl zij vorige maand bij de Vanity Fair Oscar Party alle aandacht opeiste

Sophie Turner raakte bekend met de succesvolle serie Game of Thrones, maar zit ook in ongelooflijk veel films. Zo was de nu 27-jarige actrice vorig jaar in de Netflix-film Do Revenge te zien en in The Staircase.

Vorige maand eiste de Britse ster bij de Vanity Fair Oscar Party alle aandacht op. Haar zwart met gouden creatie van designer Louis Vuitton accentueerde haar slanke lijf en lange benen. Aan niets was te zien, dat zij moeder is van twee jonge dochtertjes. Hieronder staan een aantal foto's die Sophie plaatste op haar Instagram



Het grote verschil
Hoe anders zijn de foto's die de Daily Mail in dit artikel hier plaatste. Op de foto's wandelt Sophie buiten met haar man, zanger Joe Jonas. Ze draagt een 'oversizede' jas en gemakkelijke kleding. Opvallend is het grote verschil met alle geposeerde foto's voor grote merken op haar Instagram.

Zonder make-up is Sophie Turner namelijk haast niet te herkennen. Als zij niet opgemaakt is, is haar huidskleur niet egaal en zijn haar jukbeenderen onopvallend. Ook is haar houding totaal niet glamoureus. Maar hoe fijn is het, dat een mens even normaal mag zijn.

Een paar momenten
Hieronder deelde Sophie een paar momenten van haar afgelopen jaar. In de fotoreeks is een plaatje van haar verstopt zonder een spoor make-up. Zij ligt in een ziekenhuisbed rond haar bevalling. Die 'no make up look' komt opvallend overeen met de foto's van afgelopen week van de Daily Mail.



NieuwsFilm

meest populair