Eva Longoria in stijlvol wit badpak op zomers Instagram-kiekje

Eva Longoria in stijlvol wit badpak op zomers Instagram-kiekje

Wie wil er met haar een duik nemen?

De nodige bekendheden zijn behoorlijk actief op sociale media, voornamelijk Instagram. Eva Longoria is geen uitzondering op de regel, maar zolang ze mooie kiekjes blijft delen hoor je ons niet klagen!

Longoria werd wereldberoemd dankzij haar rol als Gabrielle Sollis in de serie Desperate Housewives. Sindsdien kreeg haar acteercarrière een flinke boost, maar ze is niet alleen een bekende actrice.

Model
De 48-jarige schoonheid, eveneens bekend van o.a. The Sentinel en Over Her Dead Body, werkt ook als model. Zo werkt ze o.a. voor L'Oréal en New York & Co, maar dat valt wel te begrijpen wanneer we naar de onderstaande foto kijken.

Longoria deelde nu namelijk weer enkele kiekjes van haar vakantie in Mexico. Nou ja, vakantie, ze is er om een programma op te nemen genaamd Searching for Mexico. Dit zal over niet al te lang uitkomen, maar tot die tijd geniet zij er zeker van. Nu trakteert ze haar volgers al op een klein voorproefje.

Duiken
In de eerste foto zien we Longoria in een behoorlijk strak badpak, dat haar rondingen goed laat zien. Eerlijk is eerlijk, ze ziet er weer eens fantastisch uit. Niet zo heel gek dus, dat ze ook bedolven werd onder de complimentjes en de likes.

Interesse in de foto's van Eva Longoria? Klik dan hier!

NieuwsFilm

meest populair