Anya Taylor-Joy verschijnt als Nintendo-prinses tijdens grootste 'Super Mario Bros'-première

Anya Taylor-Joy verschijnt als Nintendo-prinses tijdens grootste 'Super Mario Bros'-première

Intussen is zij fan van Nintendo en een echte gamer geworden

De film Super Mario Bros. Movie ging in première. En dat ging geheel in stijl. Zo kwam een heuse gele bus voorrijden, zoals in het spel. Ook waren de Luigi-broeders passend gekleed in een rood en groen pak.

En natuurlijk was degene die de stem van de prinses insprak gekleed in het roze. Maar niet een zoete prinses. Als iemand weet te verrassen, is dat Anya Taylor-Joy wel. Waar zij vaak verschijnt in elf-achtige galajurken, deed zij dat nu bewust niet.

Helemaal blits
Anya Taylor-Joy maakte helemaal de blits in haar knalroze jumpsuit van designer Christian Dior. Met haar lange blonde haren los was het geheel een mooie verwijzing naar haar personage Princess Peach. Ze maakte van de prinses een stoere dame, zeker met de laarzen erbij.

Anya vertelde laatst, dat zij door haar rol in de film aan de Nintendo-spelletjes begon. Ze moest zich immers inleven in haar karakter en de game leren kennen. Intussen is zij fan van Super Mario en een echte gamer geworden. Het liefst brengt zij tegenwoordig heel veel tijd door in een arcadehal.

Passende première
Meer staat hier in het artikel van Daily Mail. Hieronder een Instagram-bericht van Chris Pratt naar aanleiding van de première Los Angeles met de passende kleding van de spelers.



NieuwsFilm

meest populair