Macaulay Culkin uit 'Home Alone' was maar een "Poor f---ing guy" volgens zijn broer

Macaulay Culkin uit 'Home Alone' was maar een "Poor f---ing guy" volgens zijn broer

Hij flipte haast door alle aandacht rond het bekend zijn

De Home Alone-films waren in de jaren 90 een groot succes. Nog steeds zijn de films met kerst te zien. Kieran Culkin speelde een rolletje in dezelfde films naast zijn broer Macaulay Culkin.

De nu 40-jarige Kieran doet het, net als Macaulay - en hun broertje Rory die als kind in de film Signs speelde, prima in de filmindustrie. Zo ontving Kieran nominaties en awards voor bijvoorbeeld de film Igby Goes Down en de populaire serie Succession.

Het succes is verschrikkelijk
Toch vindt Kieran het succes van zijn broer Macaulay verschrikkelijk. De aandacht voor zijn broer en hun gezin was immens. In een nieuw interview met Esquire vertelt hij: "Zelfs ik dacht als kind, dat het afschuwelijk was voor hem. Die roem bevatten als jong kind is erg moeilijk." Kieran noemt zijn broer zelfs "Poor f---ing guy".

Kieran brak 10 jaar later ook door, maar flipte zo ongeveer door de ervaring met zijn broer. Kieran zegt: "Ik wilde echt heel graag acteren, maar ik wilde niet bekend zijn. Zo ongezond was mijn idee over beroemd zijn geworden."

Beroemd zijn als kind
Meer staat hier in het artikel van People. In onderstaand YouTube-video deelt The Tonight Show starring Jimmy Fallon een recent interview met Kieran. Daar wordt ook ingegaan op het stukje 'beroemd zijn als kind'.



NieuwsFilm

meest populair