Priyanka Chopra in opvallend jurkje is weer prachtig op Instagram

Priyanka Chopra in opvallend jurkje is weer prachtig op Instagram

Ze steelt weer eens de sterren van de hemel.

Priyanka Chopra brak als actrice aan het begin van de 21ste eeuw door in Bollywood en nu is ze sinds een paar jaar ook te zien in grote Amerikaanse producties. Daar blijft het echter niet bij.

Chopra speelde de grote schurk in de Baywatch reboot in 2017. Recentelijk tekende ze nog voor de peperdure serie Citadel, waarvan recentelijk de eerste trailer verscheen. Mocht je deze gemist hebben, bekijk deze dan alsnog hieronder.



Meer
Chopra is niet alleen maar aan het acteren. Ook is ze een bekende zangeres en model. Ze deelt dan ook wel vaker prachtige kiekjes op sociale media. Nu is het weer raak.

De 40-jarige Indiase schoonheid werd in 2000 uitgeroepen tot Miss Worldverkiezingen. Dit valt ook wel te begrijpen. Ze ziet er fantastisch uit en dat toont ze weer eens aan op Instagram. Chopra draagt namelijk een behoorlijk opvallend jurkje en deelt hier enkele foto's van.

Likes
Binnen enkele uren had Chopra al meer dan 1 miljoen likes en hier komt waarschijnlijk nog heel wat bij. Heel erg gek is dit niet, want ze heeft maar liefst 85,5 miljoen volgers. En eerlijk is eerlijk, ze verdient de aandacht ook wel, aangezien ze er weer grandioos uitziet.

Zo schrijft de schoonheid: "Date night met mijn man. Ik ben ook zo blij met mijn vintage look met een moderne twist. Deze prachtige outfit werd gemaakt van een 65 jaar oude Banarasi patola. Ik wil mijn team bedanken voor deze ongelofelijke outfit!"

Interesse in de kiekjes van de bloedmooie Priyanka Chopra? Klik dan hier!

NieuwsFilm

meest populair