Marvel bevestigt de identiteit van opvallende 'Secret Invasion'-actrice

Marvel bevestigt de identiteit van opvallende 'Secret Invasion'-actrice

De superheldenstudio heeft ook een hoop nieuwe beelden vrijgegeven van deze veelbelovende serie.

Marvel heeft een hele rits aan promotiefoto's vrijgegeven voor Secret Invasion. In deze serie, die deze zomer in première gaat op streamingdienst Disney+, neemt fan-favoriet Nick Fury (Samuel L. Jackson) het op tegen vijandige Skrulls.

In Secret Invasion hebben de Skrulls de aanval op de aarde geopend. De groene aliens, die van gedaante kunnen wisselen, hebben diverse machtsposities in de wereld overgenomen. Hierdoor is de wereldvrede in gevaar.

Het blad Vanity Fair heeft nu namens Marvel een hoop nieuwe beelden voor de veelbelovende serie vrij mogen geven. Daarop zien we vrijwel alle grote namen die erin te zien zullen zijn.

Dochter van Talos
Te beginnen met Emilia Clarke (Game of Thrones). Eindelijk weten we de identiteit van haar personage.

De Britse actrice zal de rol van G'iah spelen. Zij is de dochter van Talos, gespeeld door Ben Mendelsohn (uit Captain Marvel).

Grote schurk
Kingsley Ben-Adir (Barbie) speelt een schurk met de naam Gravik.

Hij is het meesterbrein dat een groep extremistische Skrulls heeft weten te overtuigen alle mogelijke middelen in te zetten om hun voortbestaan te garanderen.

Britse topactrice
Ook zien we meer van Olivia Colmans personage. Over de rol van deze topactrice is maar weinig bekend, maar haar wordt omschreven als 'schimmige M16-agent'.

De foto's kun je hier op de site van Vanity Fair bekijken.



NieuwsFilm

meest populair