3 geweldige films die je NU op Netflix en andere streamingdiensten kijkt

3 geweldige films die je NU op Netflix en andere streamingdiensten kijkt

Dit zijn onze filmtips voor vanavond.

Zin in een filmpje vanavond? FilmTotaal heeft vandaag weer drie leuke en interessante aanraders voor je op een rijtje gezet!

Bloodshot (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Dave Wilson | Cast: Vin Diesel, Eiza González, Guy Pearce, e.a. | Te zien op: Videoland
Marinier Ray Garrison wordt door de RTS Corporation opnieuw tot leven gewekt als superheld Bloodshot. Door de nanotechnologie in zijn aderen is hij ongelofelijk sterk en geneest hij direct van zijn verwondingen. De RTS Corporation heeft echter ook de controle over Garrisons geest en herinneringen. De moordmachine besluit daarom alles op alles te zetten om de controle over zijn leven terug te krijgen.



Superbad (2007)
Bekijk de afbeeldingRegie: Greg Mottola | Cast: Jonah Hill, Michael Cera, Christopher Mintz-Plasse, e.a. | Te zien op: Netflix
De scholieren Seth en Evan, twee enorme kneuzen, willen graag seks hebben voordat ze gaan studeren. Ze zien een kans wanneer ze worden uitgenodigd voor een groot examenfeest. De jongens hebben het gemunt op de meiden van hun dromen: Jules en Becca. Wanneer de twee samen met hun vriend Fogell drank proberen te kopen voor het feest, komt hun missie echter in gevaar.



Queenpins (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Aron Gaudet en Gita Pullapilly | Cast: Kristen Bell, Kirby Howell-Baptiste, Vince Vaughn, e.a. | Te zien op: Prime Video
De beste vriendinnen Connie en Jojo proberen hun torenhoge rekeningen weg te werken door met kortingsbonnen geld te besparen op hun boodschappen. Samen zetten ze een ingenieus couponkartel op en slagen ze erin om verschillende supermarktketens voor ruim veertig miljoen dollar op te lichten. De politie zit hen echter achteraan.



NieuwsFilm

meest populair