Zo ziet actrice Hilary Swank eruit zonder make-up

Zo ziet actrice Hilary Swank eruit zonder make-up

De ster schrikt niet terug voor rauw en vraagt advies aan haar volgers

Hilary Swank is een 48-jarige ster die niet terugschrikt voor rauwe rollen. Zo speelt de actrice in de satirische horrorfilm The Hunt en het drama Million Dollar Baby.

Als zij een show moet bijwonen, ziet zij er perfect aangekleed en verzorgd uit. Je zou niet denken, dat zij ook zonder make-up door het leven kan. Hieronder staat een Instagram-bericht van haar 'look' bij de Golden Globe Awards in januari dit jaar.



Zwanger van een tweeling
Hilary Swank is overigens zwanger van een tweeling. Dat zij daardoor een extra grote buik heeft, neemt zij op de koop toe. Ze maakt er regelmatig grapjes over.

Zo plaatste zij laatst een Instagram-video online, waarin zij danst op de muziek van Salt 'n Pepa. De actrice heeft lekker comfortabele kleding aan en draagt even geen make-up. Het is misschien schrikken, want haar 'no make up look' laat duidelijk een vermoeide, zwangere vrouw zien. Maar de realiteit mag ook gezien worden.

Geschikt liedje bij bevalling
Ze vraagt in haar bericht hieronder of iemand het gekozen liedje een geschikt liedje vindt bij een bevalling. Alyssa Milano zegt dat dat rustig kan, want zij had ook liedjes van de jaren '90 op haar playlist. Bij de reacties staan meningen van onder meer Sharon Stone, Teresa Palmer en Jewel.



NieuwsFilm

meest populair